Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template

Atrage din Nou Clienții Abandonați prin Retargeting și Remarketing

Nu este neobișnuit ca un vizitator să navigheze pe site-ul tău, să adauge produse în coșul de cumpărături și apoi să părăsească site-ul fără a finaliza achiziția. Însă nu te descuraja! Acesta este un scenariu obișnuit, dar și o oportunitate de a-ți recupera clienții abandonați. Cum poți face acest lucru? Prin utilizarea retargeting-ului și remarketing-ului în strategia ta de marketing digital.

Ce este retargeting și remarketing?

Retargetingul și remarketingul sunt tehnici de marketing digital care îți permit să te adresezi celor care au vizitat deja site-ul tău, dar nu au finalizat o acțiune dorită, precum o cumpărătură sau completarea unui formular. Cu alte cuvinte, aceste tehnici îți permit să atragi din nou clienții abandonați și să le reamintești de produsele sau serviciile tale.

Cum funcționează retargetingul și remarketingul?

 1. Urmărirea utilizatorilor: Atunci când un utilizator vizitează site-ul tău, un cookie este plasat în browser-ul său. Acest cookie colectează informații despre paginile vizitate și acțiunile întreprinse.
 2. Reafirmarea prezenței tale: Pe măsură ce acești utilizatori navighează pe internet, ei pot vedea anunțuri personalizate ale site-ului tău pe diferite site-uri și platforme de social media.
 3. Incentivarea acțiunii: Anunțurile pot conține oferte speciale, produsele pe care le-au vizitat anterior sau alte elemente care îi pot motiva să revină și să finalizeze acțiunea dorită.

De ce să folosești retargeting și remarketing?

 • Creștere a ratei de conversie: Atragi din nou clienții care au manifestat deja interes pentru produsele sau serviciile tale, ceea ce crește șansele de a-i converti în clienți plătitori.
 • Mai mare ROI: Investiția în retargeting și remarketing poate avea un ROI ridicat, deoarece te adresezi unei audiențe deja familiarizate cu brandul tău.
 • Personalizare: Poți oferi mesaje și oferte personalizate, ceea ce crește relevanța anunțurilor pentru utilizatori.

La WeBooster România, suntem specializați în marketingul digital și branding. Dacă dorești să începi o campanie de retargeting și remarketing sau să-ți dezvolți imaginea de brand, suntem aici pentru tine. Cu experiența noastră și abilitățile noastre, putem ajuta afacerea ta să strălucească online.

Contactează-ne acum pentru a discuta despre cum putem colabora pentru succesul tău!

Atrage din nou clienții abandonați și crește eficiența afacerii tale cu ajutorul retargetingului și remarketingului, iar noi suntem aici pentru a-ți oferi soluții de branding de top.

WeBooster

Construim împreună imaginea online a afacerii tale!

Cele mai recente articole

 • All Post
 • Digital Marketing
 • Magazin Online
 • Mentenanță și Redesign web
 • Optimizare SEO
 • Site de Prezentare
 • Social Media Management

Site de prezentare Magazine online Digital Marketing Optimizare SEO Mentenanță Redesign Web |

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Legal

Contact

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®