Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template

Marketing & Website Agenție Imobiliară – District Estate

Începutul Colaborării

TikTok de la 0 și site web cu multiple probleme

În octombrie 2023, WeBooster România a inițiat colaborarea cu District Real Estate, companie imobiliară de prestigiu cu sediul în Timișoara.

Inițial, angajamentul nostru se concentra pe gestionarea eficientă a conturilor de social media și pe furnizarea de servicii de editare video, pentru a maximiza impactul vizual al campaniilor imobiliare ale clientului.

Pe măsură ce colaborarea a avansat, am identificat multiple deficiențe tehnice și de design cu site-ul existent al District Estate. Problemele variate, de la timpi de încărcare lente până la interfețe neintuitive, afectau direct experiența utilizatorilor și, implicit, performanța de business a clientului.

SITE WEB

Dată fiind situația, am decis să
reconstruim complet site-ul web

Previous slide
Next slide

BEFORE - SITE WEB

AFTER - SITE WEB

Conturi Social Media

Comunitatea a fost construită 100% ORGANIC, fără campanii plătite

15 OCTOMBRIE 2023

Previous slide
Next slide

5 MARTIE 2024

Previous slide
Next slide

RESTAURANT

Terasa de la Restaurant

BEFORE - TERASĂ RESTAURANT

AFTER - TERASĂ RESTAURANT

Concluzii și perspective

Construim Împreună
Imaginea Companiei Tale

Procesul de redesign site web

Aceste elemente nu doar că au îmbunătățit estetica și mesajul brandului, dar au și amplificat conexiunea emoțională și rațională cu clienții.

Proiectul de colaborare cu District Estate demonstrează importanța unei imagini puternice pe social media și un site web modern și funcțional în sectorul imobiliar.

Web Design

Dată fiind situația, am decis să reconstruim complet site-ul web al District Estate. Obiectivul a fost clar: crearea unei platforme care să ofere o experiență fluidă și plăcută pentru toate dispozitivele, cu un design modern și funcționalități avansate adaptate nevoilor specifice ale pieței imobiliare.

Focus pe creșterea organică

În contextul colaborării noastre cu District Estate, am acordat o atenție deosebită construirii și consolidării unei comunități 100% organice. Am pus un accent deosebit pe crearea de conținut valoros și relevant pentru audiența District Estate.

Design Grafic & Copywritting

În industria imobiliară, prima impresie poate influența decisiv percepția clienților. Aspectul vizual al materialelor de marketing, de la paginile web la materialele promoționale și anunțurile imobiliare, a fost meticulos planificat și executat pentru a reflecta calitatea și profesionalismul serviciilor oferite.

Portofoliul nostru

Cu o echipă experimentată și dedicată, am realizat cu succes o gamă largă de proiecte din diverse industrii.

Site de prezentare
Magazine online
Marketing & Branding

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®