Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template

Social Media Marketing Magazin GSM – Fresh Mobile

Începutul Colaborării

De la 4 urmăritori pe TikTok și 84 urmăritori pe Instagram la comunitate de 50.000+ persoane

În octombrie 2023, WeBooster România a preluat provocarea de a gestiona și a revitaliza prezența pe social media pentru Fresh Mobile, un magazin de echipamente GSM din Suceava. Cu doar 4 urmăritori pe TikTok și 84 pe Instagram la acel moment, obiectivul nostru a fost clar: să creștem aceste cifre semnificativ, folosindu-ne de creativitate și strategii de marketing organic.

Am început prin a evalua starea conturilor de social media ale Fresh Mobile și a identifica cele mai eficiente tipuri de conținut pentru publicul țintă și dorința clientului nostru.

Conturi Social Media

Comunitatea a fost construită 100% ORGANIC, fără campanii plătite

Previous slide
Next slide

10 OCTOMBRIE 2023

Previous slide
Next slide

15 MARTIE 2024

RESTAURANT

Terasa de la Restaurant

BEFORE - TERASĂ RESTAURANT

AFTER - TERASĂ RESTAURANT

Concluzii și perspective

Construim Împreună
Imaginea Companiei Tale

Această experiență a demonstrat cât de puternice pot fi strategiile de conținut creativ și engagement în construirea unei comunități online.

Fresh Mobile a devenit un nume cunoscut în industria GSM pe piața locală, iar acum posedă o bază solidă de peste 25.000 de urmăritori pe TikTok și peste 22.000 pe Instagram, o comunitate angajată și activă care va continua să sprijine brandul.

Pe 23 martie 2024, colaborarea dintre WeBooster România și Fresh Mobile a ajuns la final. Această decizie a marcat încheierea unei perioade productive în ceea ce privește marketingul pe social media pentru Fresh Mobile.

Editare Video & Idei

Procesul de editare a fost gândit pentru a maximiza retenția atenției utilizatorilor și pentru a încuraja interacțiunile sub formă de like-uri, comentarii și share-uri. Pentru a menține conținutul proaspăt și publicul activ, am explorat continuu noi idei de filmări.

Focus pe creșterea organică

Strategia de marketing pe social media adoptată pentru Fresh Mobile a demonstrat puterea și eficacitatea creșterii organice. Începând cu o bază modestă de urmăritori, am reușit să construim o comunitate impresionantă de peste 25.000 de urmăritori pe TikTok și peste 22.000 pe Instagram.

Portofoliul nostru

Cu o echipă experimentată și dedicată, am realizat cu succes o gamă largă de proiecte din diverse industrii.

Site de prezentare
Magazine online
Marketing & Branding

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®