Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template
Mentenanta si redesign website

Mentenanță și Redesign web

Construim împreună imaginea online a afacerii tale​

Serviciul nostru de mentenanță și redesign website la WeBooster este conceput pentru a vă ajuta să mențineți și să îmbunătățiți performanța și aspectul site-ului dvs. online. Echipa noastră de specialiști în web design și dezvoltare lucrează îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege obiectivele și nevoile dvs. și pentru a vă oferi o experiență digitală excelentă.

Mentenanta si redesign website

Explorează potențialul afacerii tale cu strategiile noastre

 Serviciile de mentenanță și redesign website încep de obicei cu o diagnosticare și evaluare a site-ului existent. Acest proces implică identificarea problemelor și deficiențelor actuale, evaluarea performanței, a experienței utilizatorului și a optimizării pentru motoarele de căutare. Diagnosticarea adecvată a site-ului va oferi o bază solidă pentru a dezvolta o strategie eficientă de mentenanță și redesign.

O parte importantă a serviciilor de mentenanță și redesign website constă în actualizările tehnice și întreținerea continuă a site-ului. Aceasta poate include actualizarea platformei CMS, a temei grafice, a plugin-urilor și a altor componente software. Întreținerea tehnică regulată asigură securitatea site-ului și funcționalitatea corectă, precum și îmbunătățirea performanței și a vitezei de încărcare a paginilor.

Serviciile de mentenanță și redesign website vizează și îmbunătățirea aspectului vizual și estetic al site-ului. Acest lucru poate include modificarea designului grafic, reorganizarea structurii și a navigației, optimizarea utilizării culorilor, a tipografiei și a elementelor vizuale. Scopul este de a oferi utilizatorilor o experiență atractivă și intuitivă, care să faciliteze accesul la informații și să conducă la conversii mai mari.

Redesign website

Prețurile încep de la
179 99
Analiza și evaluarea site-ului existent
Identificarea problemelor și deficiențelor
Definirea obiectivelor redesignului
Adăugare de elemente la cerere
Îmbunătățirea securității
Îmbunătățirea optimizării SEO
Design responsive
Asistența 24/7
Pagini nelimitate

Mentenanță

Prețurile încep de la
49 99
pe lună
Actualizări de securitate
Monitorizarea și analiza traficului
Testarea și remedierea erorilor
Actualizarea conținutului
Suport tehnic și asistență
Verificarea link-urilor și a funcționalității
Monitorizarea uptime-ului:
Optimizarea performanței

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®