Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template

Branding & Marketing Fast Food – Original Shawarma Suceava

Restaurant fast-food cu specific arăbesc

Previous slide
Next slide

Începutul Colaborării

Deschiderea locației , imagine online de la 0

La începutul anului 2024, Original Shawarma Suceava și-a propus să capteze atenția iubitorilor culturii orientale din oraș cu produse autentice orientale. În colaborare cu WeBooster România, s-a pregătit un plan de marketing destinat să facă din ziua de deschidere un eveniment memorabil. 

Am trecut la acțiune, am început campaniile pre-deschidere, realizare, editare și postare de conținut profesional. Eforturile noastre s-au materializat într-o prezență impresionantă la deschidere, cu peste 100 de persoane așteptând entuziasmate să guste produsele restaurantului.

MENIU

Realizat în echipă cu AADesigns

POZELE PRODUSELOR

Previous slide
Next slide

Conturi Social Media

26 FEBRUARIE 2024

Previous slide
Next slide

4 IUNIE 2024

Previous slide
Next slide

Concluzii și perspective

Construim Împreună
Imaginea Companiei Tale

Cu ajutorul WeBooster România, Original Shawarma nu doar că a avut o deschidere triumfală, dar și-a asigurat o poziție de top pe piața locală, oferind o experiență culinară de neuitat..

Rezultatele obținute până în prezent subliniază efectul transformator pe care marketingul îl poate avea asupra unei afaceri, deschizând noi orizonturi pentru Original Shawarma Suceava în industria fast-food.

Cu aceste baze solide, privim cu încredere spre viitorul acestui parteneriat și spre noile provocări pe care le vom aborda împreună.

Web Design

Website-ul Original Shawarma a fost construit de la zero, punându-se accent pe ușurința de utilizare, optimizarea SEO pentru trafic organic și care să asigure o experiență plăcută atât pe dispozitivele mobile, cât și pe cele desktop.

Marketing & Branding

Ne-am concentrat în principal pe dezvoltarea organică a comunității Original Shawarma Suceava. Introducerea campaniilor plătite de curând, cu un buget modest, fiind proiectate pentru a testa eficacitatea diferitelor abordări și pentru a ajunge la un public și mai larg.

Design Grafic & Copywritting

Designul grafic joacă un rol crucial în definirea unei identității vizuale. Echipa noastră a conceput materiale grafice pentru a reflecta calitatea și accesibilitatea oferită de Original Shawarma Suceava, iar serviciile de copywriting pentru campaniile publicitare, descrierea postărilor și mesajele promoționale au fost scrise pentru a capta esența produselor autentice arăbești.

Portofoliul nostru

Cu o echipă experimentată și dedicată, am realizat cu succes o gamă largă de proiecte din diverse industrii.

Site de prezentare
Magazine online
Marketing & Branding

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®