Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template

Site Web & Marketing Pensiune- Madras Bucovina

Începutul Colaborării

Prezența Online a Pensiunii Madras Bucovina

Am fost contactați de Madras Bucovina pentru a oferi un pachet complet de servicii, pornind de la dezvoltarea unui site web modern, de tip booking, care să permită vizitatorilor să efectueze rezervări direct pe platformă și să fie optimizat SEO

După ce ne-am asigurat că site-ul web este ușor accesibil pentru potențialii vizitatori, am creat conturile de social media și am identifica cele mai eficiente tipuri de conținut pentru publicul țintă și dorința clientului nostru.

Servicii Complete de Social Media Marketing

Planificare & Script

Planificare & Script

Am lucrat împreună cu reprezentanții Madras Bucovina la strategia pentru marketing, asigurându-ne că fiecare element este pus la punct și atractiv pentru public.
Foto & Video

Foto & Video

Următorul pas a fost crearea de conținut foto & video și editarea fotografiilor și videoclipurilor pentru a ne asigura că prezentăm în detaliu esența și frumusețea locației
Grafic Design & Copywriting

Grafic Design & Copywriting

După filmare, a urmat procesul de editare, unde fiecare cadru a fost atent selecționat și îmbunătățit pentru a crea o narativă fluidă și atractivă.
Implementarea Strategiei

Implementarea Strategiei

Ultimul pas a fost managementul conturilor de social media, optimizate pentru a atinge audiența țintă. Prin postări regulate la orele optime, am reușit să creștem semnificativ gradul de interacțiune și vizibilitatea brandului în mediul online.

Conturi Social Media

Comunitatea a fost construită 100% ORGANIC, fără campanii plătite

Previous slide
Next slide

15 IANUARIE 2024

MENIU RESTAURANT

SITE WEB

Web Design și Optimizare SEO

Pe lângă marketing și responsabilitatea de a creștere și a îmbunătăți prezența online a clientului nostru Madras Bucovina, știam că este crucial să îi asigurăm clientului nostru un site web modern, rapid, responsive și ușor de utilizat.

Am construit un site web modern, de tip booking, care să permită vizitatorilor să efectueze rezervări direct pe platformă, dar este și optimizat pentru a asigura o experiență de utilizare de excepție, indiferent de dispozitivul folosit.

Mai mult, optimizarea SEO asigură că site-ul este ușor de găsit de către cei care caută pensiuni & SPA în Bucovina, amplificând astfel traficul organic și targetat.

Această abordare nu doar că îmbunătățește vizibilitatea online, dar sprijină și eforturile de social media marketing prin rata de conversie mărită a vizitatorilor în clienți.

Concluzii și perspective

Construim Împreună
Imaginea Companiei Tale

Colaborarea dintre WeBooster România și Madras Bucovina a evidențiat impactul extraordinar al unei strategii integrate de branding și marketing digital, având la bază producția video și promovarea organică.

Este remarcabil de menționat că, în cadrul acestei colaborări, nu s-au efectuat campanii plătite; toată creșterea vizibilității și angajamentului a fost obținută organic.

Editare Video & Idei

Procesul de editare a fost gândit pentru a maximiza retenția atenției utilizatorilor și pentru a încuraja interacțiunile sub formă de like-uri, comentarii și share-uri. Utilizarea efectelor moderne și a tranzițiilor a contribuit la un rezultat final care nu doar că informează, dar și ține spectatorul angajat, consolidând imaginea profesională a pensiunei Madras Bucovina.

Focus pe creșterea organică

Strategia de marketing pe social media adoptată pentru Madras Bucovina a demonstrat puterea și eficacitatea creșterii organice.

Portofoliul nostru

Cu o echipă experimentată și dedicată, am realizat cu succes o gamă largă de proiecte din diverse industrii.

Site de prezentare
Magazine online
Marketing & Branding

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®