Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template

Marketing & Site Web Contabilitate – Expert Șerban

Începutul Colaborării

1.200.000 vizionări la un singur videoclip, fără nici o campanie plătită

În ianuarie 2024, WeBooster România a demarat o colaborare cu Expert Șerban, recunoscută cu peste 30 de ani de experiență în domeniul financiar-contabil, din Suceava.

Scopul parteneriatului a fost de a reinventa și revitaliza prezența digitală a companiei prin marketing pe social media, producție video, crearea unui site web cu design modern, și optimizarea SEO a acestuia.

Am început prin a crea conturile de social media și a identifica cele mai eficiente tipuri de conținut pentru publicul țintă și dorința clientului nostru.

Servicii Complete de Social Media Marketing

Planificare & Script

Planificare & Script

Am lucrat împreună cu Ec. jur. Şerban Mihaiela-Gabriela la dezvoltarea scripturilor video, asigurându-ne că fiecare segment este informativ și captivant.
Producție Video

Producție Video

Care a inclus o serie de pași meticulos planificați pentru a asigura transmiterea eficientă a valorilor și serviciilor oferite de Expert Șerban, asigurând calitatea video & audio cu echipamentului profesional, precum lumini de studio și lavaliere profesionale
Editare Video

Editare Video

După filmare, a urmat procesul de editare, unde fiecare cadru a fost atent selecționat și îmbunătățit pentru a crea o narativă fluidă și atractivă.
Implementarea Strategiei

Implementarea Strategiei

Aceasta a inclus distribuirea videoclipurilor prin diverse canale digitale, optimizate pentru a atinge audiența țintă a Expert Șerban. Prin postări regulate la orele optime, am reușit să creștem semnificativ gradul de interacțiune și vizibilitatea brandului în mediul online.

Conturi Social Media

Comunitatea a fost construită 100% ORGANIC, fără campanii plătite

Previous slide
Next slide

20 IANUARIE 2024

Previous slide
Next slide

26 APRILIE 2024

SITE WEB

Web Design și Optimizare SEO

Pe lângă marketing și responsabilitatea de a creștere și a îmbunătăți prezența online a clientului nostru Expert Șerban, știam că este crucial să îi asigurăm clientului nostru un site web modern, rapid, responsive și ușor de utilizat.

Am construit un site web care nu doar că reflectă o imagine modernă și profesionistă, dar este și optimizat pentru a asigura o experiență de utilizare de excepție, indiferent de dispozitivul folosit.

Mai mult, optimizarea SEO asigură că site-ul este ușor de găsit de către cei care caută servicii financiar-contabile, amplificând astfel traficul organic și targetat. Această abordare nu doar că îmbunătățește vizibilitatea online, dar sprijină și eforturile de social media marketing prin rata de conversie mărită a vizitatorilor în clienți.

Concluzii și perspective

Construim Împreună
Imaginea Companiei Tale

Colaborarea dintre WeBooster România și Expert Șerban a evidențiat impactul extraordinar al unei strategii integrate de branding și marketing digital, având la bază producția video și promovarea organică.

Este remarcabil de menționat că, în cadrul acestei colaborări, nu s-au efectuat campanii plătite; toată creșterea vizibilității și angajamentului a fost obținută organic.

Acest lucru subliniază eficacitatea conținutului de calitate și a optimizării SEO în atragerea și menținerea unui public interesat de serviciile financiar-contabile oferite de Expert Șerban.

Editare Video & Idei

Procesul de editare a fost gândit pentru a maximiza retenția atenției utilizatorilor și pentru a încuraja interacțiunile sub formă de like-uri, comentarii și share-uri. Utilizarea efectelor moderne și a tranzițiilor a contribuit la un rezultat final care nu doar că informează, dar și ține spectatorul angajat, consolidând imaginea profesională a Expert Șerban.

Focus pe creșterea organică

Strategia de marketing pe social media adoptată pentru Expert Șerban a demonstrat puterea și eficacitatea creșterii organice. Începând cu o bază modestă de urmăritori, am reușit să construim o comunitate impresionantă și chiar să atingem 1.200.000 vizionări la un videoclip.

Portofoliul nostru

Cu o echipă experimentată și dedicată, am realizat cu succes o gamă largă de proiecte din diverse industrii.

Site de prezentare
Magazine online
Marketing & Branding

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®