Cerere de ofertă

Completează formularul de mai jos cât mai detaliat:

După trimiterea cererii de ofertă, vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa WeBooster și vei primi cea mai bună ofertă de preț

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Servicii dorite:
Servicii extra:
Suma selectată (€): 100
Edit Template

Creare Site Competitii/Tombolă Online – Carpatic Giveaways

Începutul Colaborării

Crearea și optimizarea site-ului Carpatic Giveaways

Afacerile online de tip competiție sau tombolă sunt recunoscute pentru rentabilitatea lor semnificativă, având unul dintre cele mai bune procente de profit din industrie. 

Colaborarea noastră cu Carpatic Giveaways, un business emergent în această nișă, a ilustrat cum o implementare tehnică eficientă și personalizată poate maximiza potențialul unui astfel de site.

WeBooster România a avut plăcerea de a dezvolta site-ul Carpatic Giveaways, un portal dedicat competițiilor online sub formă de tombolă. Proiectul a inclus crearea completă a site-ului și optimizarea SEO, toate finalizate într-un timp record de 7 zile, cu modificări ulterioare adăugate treptat pentru îmbunătățirea continuă.

FUNCȚIONALITĂȚI CHEIE

Carpatic Giveaways dispune de funcționalități avansate pentru eficiență maximă

Sistemul nostru optimizează procesul de emitere a biletelor, automatizând întreaga operațiune pentru a elimina erorile umane și pentru a asigura o gestionare fluentă.

Aceasta permite administrarea eficientă a comenzilor, stocurilor, și altor detalii administrative, facilitând operarea zilnică și îmbunătățind eficiența generală a platformei.

Această funcție permite utilizatorilor să câștige premii instantaneu, ceea ce sporește angajamentul și interacțiunea pe site, transformând fiecare vizită într-o experiență captivantă și plină de suspans.

Formularul sub forma de search bar afișează rezultate din lista de istoric a participărilor în timp real, permițând utilizatorilor să acceseze rapid informații despre participările anterioare, crescând eficiența și satisfacția utilizatorului.

Integrat cu sistemul de afiliere, portofelul virtual permite utilizatorilor să acumuleze fonduri bazate pe referințe. Acești bani pot fi utilizați pentru achiziționarea de bilete la competiții, încurajând interacțiunea și fidelizarea.

La cumpărarea unui bilet, fiecare client este notificat automat prin email, primind numărul biletului și detaliile contului său, simplificând procesul de participare.

Odată înregistrat, utilizatorul poate vizualiza și gestiona biletele cumpărate, care sunt adăugate automat în contul său, asigurând o experiență utilizator fluidă și integrată.

Permiterea plăților direct prin Apple Pay și Google Pay facilitează finalizarea rapidă a comenzilor, oferind o metodă de plată modernă și eficientă, preferată de utilizatorii de dispozitive mobile.

Concluzii și perspective

Construim Împreună
Imaginea Companiei Tale

Implementarea unui site de tip competiții/tombolă online precum Carpatic Giveaways demonstrează capacitatea noastră de a crea soluții web personalizate și de înaltă performanță, care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui client.

Dacă dorești să dezvolți un site de loterie sau competiții online, WeBooster România oferă servicii de web design și dezvoltare web la standarde profesionale, garantând succesul proiectului tău online. Vino să descoperi cum expertiza noastră poate transforma viziunea ta în realitate.

Web Design

Website-ul Carpatic Giveaways a fost dezvoltat de la zero, cu un accent deosebit pe ușurința de utilizare și designul responsive. Acesta oferă o experiență utilizator optimă, adaptându-se perfect atât pe dispozitive mobile, cât și pe cele desktop, pentru a asigura accesibilitate și confort maxim indiferent de platforma utilizată.

Customizare & Funcționalități

Platforma beneficiază de toate funcționalitățile esențiale pentru operarea eficientă a unui site de loterie, cum ar fi generarea automată de bilete, sisteme de plăți securizate, portofel virtual, și posibilități de câștig instant. Aceste instrumente asigură gestionarea eficientă a tranzacțiilor și interacțiunilor utilizatorilor.

Alte Proiecte

Cu o echipă experimentată și dedicată, am realizat cu succes o gamă largă de proiecte din diverse industrii.

Afacerea ta are nevoie de noi

WeBooster – Partenerul tău de încredere pentru succesul afacerii tale în mediul online, prin servicii de top și inovatoare!

Legal

Contact

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®

Toate drepturile sunt rezervate – 2024 WeBooster®